

με ιστορία 100 ετών
Παστουρμάς Μιράν
Ο Παστουρμάς Μιράν είναι ένα μοναδικό
προϊόν με ιστορία 100 ετών.
Φτιάχνεται με την μυστική συνταγή του παππού Μιράν που έφερε μαζί του από την Καισαρεία της Καππαδοκίας.
Ο παστουρμάς στεγνώνει σε ευάερους και ευήλιους χώρους, χωρίς καμία μηχανική παρέμβαση, με αποτέλεσμα η ωρίμανσή του να γίνεται φυσικά και αβίαστα. Μία χρονοβόρα μέθοδος, που όμως δικαιώνεται απόλυτα στο αποτέλεσμα.



τι είναι ο
Παστουρμάς ?
Ο παστουρμάς είναι στην ουσία ένα παστό κρέας με μεγάλη ιστορία που είναι διαδεδομένο σε όλη την κεντρική και δυτική Ασία. Είναι ένα αλλαντικό φυσικής ωρίμανσης το οποίο έχει μια ιδιαίτερη επικάλυψη, μια "πάστα" από μείγμα μπαχαρικών, που του χαρίζει και την ιδιαίτερη γεύση του.




πως φτιάχνεται ο
Παστουρμάς ?
Ο Παστουρμάς Μιράν φτιάχνεται
με την μυστική συνταγή
του παππού Μιράν,
εδώ και 100 χρόνια,
και αυτή μαζί με την επιλογή
ποιοτικού κρέατος, κάνει τον
παστουρμά Μιράν τον καλύτερο!
Κατά κύριο λόγο ο παστουρμάς φτιάχνεται από μοσχαρίσιο κρέας, μπορεί όμως να φτιαχτεί και από άλλα είδη κρέατος όπως, αρνί, καμήλα, χοίρο, κατσίκα, ή βούβαλου. Πιο διαλεχτός θεωρείται ο παστουρμάς από κρέας πλευρών καμήλας.
Το κρέας αφυδατώνεται και ψήνεται με χοντρό αλάτι υπό πίεση (συνήθως ανάμεσα σε δύο ξύλα που συσφίγγονται προοδευτικά όλο και πιο σφιχτά καθώς φεύγει όλη η υγρασία του κρέατος), ενώ στο τελευταίο στάδιο το παστωμένο κρέας καλύπτεται εξωτερικά με ένα στρώμα από τσιμένι και στεγνώνει κρεμασμένο στον αέρα, στον ήλιο, για 12-15 περίπου ημέρες, λαμβάνοντας ένα σκούρο κόκκινο χρώμα.



φτιάχνουμε τα καλύτερα
είδη Παστουρμά
Φτιάχνουμε με την παραδοσιακή συνταγή διάφορα είδη παστουρμά με διαφορετικά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος και άοσμο μοσχαρίσιο παστουρμά, αλλά και από κρέας καμήλας, Βουβαλίσιο, πρόβειο, χοιρινό και έναν ξεχωριστό από φιλέτο ψαριού ερυθρού τόνου!



με ιστορία 100 ετών
Παραδοσιακός Παστουρμάς
Παστουρμάς παραδοσιακός Μιράν.
Ο «βασιλιάς» των αλλαντικών είναι εδώ…. Ο Miran με 100 χρόνια παράδοση και τη μυστική συνταγή σας προσφέρει αυτό το μοναδικό προϊόν από εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας.

Ανάλογα με την διαθεσιμότητα θα βρείτε τον παραδοσιακό παστουρμά Μιράν από μπούτι, από κόντρα φιλέτο, από μπριζόλα, από ουρά ή από τρανς. Όλα από επιλεγμένο μοσχαρίσιο κρέας!


σπάνιος και μοναδικός
Παστουρμάς Καμήλας
Παστουρμάς Μιράν από κρέας Καμήλας. Ένας μοναδικός παστουρμάς από το σπάνιο κρέας καμήλας που μόνο στο Μιράν θα βρείτε!!!
Ο Miran με 100 χρόνια παράδοση
και τη μυστική συνταγή σας προσφέρει αυτό το μοναδικό προϊόν από
αυθεντικό κρέας καμήλας.


ο μόνος με πατέντα ευρεσιτεχνίας
Βουβαλίσιος Παστουρμάς
Παστουρμάς Μιράν από Βουβαλίσιο κρέας.
Με τη συνταγή του παππού Μιράν και το πολύτιμο κρέας των βουβαλιών που
μεγαλώνουν στα καταπράσινα λιβάδια της Κερκίνης.
Το προϊόν είναι πατενταρισμένο και
θα το βρείτε αποκλειστικά στον Μιράν.


ξεχωρίζει για τη γεύση του
Παστουρμάς Πρόβειος
Παστουρμάς από Πρόβειο κρέας Μιράν. Μοναδική γεύση από εκλεκτό πρόβειο κρέας φτιάχνουν ένα ξεχωριστό παστουρμά για αυτούς που ξέρουν…
Ο Miran με 100 χρόνια παράδοση
και τη μυστική συνταγή σας προσφέρει
αυτό το μοναδικό προϊόν από εκλεκτό πρόβειο κρέας.


η διαφορετική επιλογή
Άοσμος Παστουρμάς
Παστουρμάς Άοσμος Μιράν. Όλη η γεύση αλλά «άοσμος» Μοναδική αποκλειστική πατέντα από τον Μιράν. Ο Miran με
100 χρόνια παράδοση και τη μυστική συνταγή σας προσφέρει αυτό το μοναδικό προϊόν από εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας.


μια νέα πρόταση
Χοιρινός Παστουρμάς
Χοιρινός Παστουρμάς Μιράν.
Η οικογένεια της MIRAN σας παρουσιάζει τον νέο, εξαιρετικό παστουρμά από εκλεκτό χοιρινό κρέας! Μια επιλογή που συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα με μια ιδιαίτερη, μοναδική γεύση, έτοιμη να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.


ένας εκλεκτός μεζές
Παστουρμάς Θαλάσσης
Παστουρμάς Μιράν Θαλάσσης από ερυθρό τόνο. Ένα διαφορετικός «θαλασσινός» παστουρμάς από ψάρι με σπάνιο ερυθρό τόνο.
Μια ξεχωριστή γευστική
πρόταση που μόνο ο Μιράν μπορεί
να σας προσφέρει.







